Professionel reparation af stenslag

Har du været så uheldig at få et stenslag, som du ønsker udbedret? Så er AutoRudemanden den helt rette at kontakte. AutoRudemanden er et team af professionelle autorudemontører, som kører ud og hjælper dig, når du har brug for en reparation af stenslag  eller en udskiftning af bilrude.

Vi har mange kunder fra bl.a. Ringsted, men kører ud til alle på både Sjælland, Lolland, Falster og Fyn – så uanset hvilken by du befinder dig i her, så står vi klar til at hjælpe dig.

Stenslag forrude – hvad gør jeg?

Et stenslag forrude er den hyppigste skade, man ser på autoglas, og når først du har fået sådant et, så er det vigtigt at handle på det. Et overset eller ignoreret stenslag kan nemlig hurtigt udvikle sig til en langt større og dyrere skade som f.eks. en revnet bilrude. Et stenslag bilrude kan dog i langt de fleste tilfælde udbedres, så længe du blot sørger for at gøre dit, når du opdager det.

Først og fremmest er det vigtigt, at du forsegler stenslaget, så du undgår, at der kommer fugt og snavs i, som kan gøre skaden endnu værre. Hos kan du få udleveret specielle transparente klistermærker til at sætte over dit stenslag, så du er sikker på, at det er forseglet ordentligt.

Dernæst er det bedst, hvis du kan få repareret stenslaget hurtigst muligt, og her er det, at vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder nemlig professionel reparation af stenslag høj kvalitet og kort ventetid – vi kan endda udføre en stenslag-reparation, mens du venter. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe med dine stenslag forrude.

Herudover er det en god idé, når din bil skal til syn, at være opmærksom på synsreglerne ift. din forrude. Hvis din bil skal godkendes, så du kan køre lovligt, er det nemlig vigtigt, at der ikke er noget, der generer dit udsyn gennem forruden. Hvis du eventuelt har flere spørgsmål til dette, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi er altid klar på at vejlede dig.​

Hvad koster reparation af stenslag?

Hos AutoRudemanden har vi mange års erfaring i faget, og vi benytter vi os altid af de nyeste teknikker, når vi laver en reparation af stenslag. Vi tilbyder en fast pris til alle vores kunder, hvor man kan få lavet 1 – 3 stenslag for 450 kr. inkl. moms. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får udført et stykke håndværk i topkvalitet af engagerede og ambitiøse autorudemontører til en god og konkurrencedygtig pris.

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi yder altid vores bedste for, at du skal blive glad for det endelige resultat. Skulle det alligevel ske, at du f.eks. får lavet en reparation af stenslag forrude af os, som du er utilfreds med og hellere ønsker en ny forrude, så tilbyder vi at modregne omkostningerne for reparationen af dit stenslag med omkostningerne for den nye forrude. Du har derfor altid en garanti for at få et resultat, du er tilfreds med. 

​Kontakt os for et tilbud på reparation af stenslag forrude

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser eller rep. af stenslag, så kontakt os endelig. Hvad enten det er en reparation af små stenslag i forrude eller en helt ny rude, der skal til, så er vi behjælpelige. 

Husk, vi kommer til dig, lige netop hvor du ønsker det.

Kontakt os på telefon 38 40 07 40 eller skriv til vores e-mail lars@autoglasmanden.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Alternativt kan du kontakte os gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din reparation af stenslag!

Det med småt...

En stenslagsreparation er en nødløsning for at undgå, at din forrude revner. Få gange kan det desværre ske, at forruden revner under reparationen, eller at den efterfølgende revner. Det skyldes spændinger i ruden, og derfor kan vi ikke garantere 100%, at ruden ikke revner. Derudover vil der efter en reparation også kunne ses en lille mat plet der, hvor stenslaget har været som følge af den speciallim, vi benytter. 

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med den risiko, der er forbundet med en reparation, er du velkommen til at kontakte os.

14 års erfaring​

Hurtig leveringstid​

Landsdækkende service​