Vi klarer nemt og professionelt en udskiftning af bilrude​

​Er en af dine bilruder smadret? Eller trænger din bil blot til en ny forrude? Så hjælper vi hos AutoRudemanden gerne med en ny bilrude til dig. 

Vi er en mobil virksomhed, som laver stenslag og udskiftning af bilrude professionelt. Vores kunder er bl.a. fra Ringsted, men vi kører ud til alle kunder på resten af Sjælland samt på Lolland, Falster og Fyn.

Hvornår er det nødvendigt med udskiftning af bilrude?

Er du i tvivl om, hvornår det er nødvendigt med et skift af bilrude? Så får du svaret her. Det vil være nødvendigt med en udskiftning af bilrude, når ruden er slået i stykker. Derudover kan helt almindeligt slid også gøre, at det bliver nødvendigt med en ny bilrude. Helt almindeligt slid forårsages bl.a. af sand og snavs, som medfører at din rude bliver "sandblæst". Især forruder er særligt udsat for slitage pga. deres placering på bilen. Vi skifter derfor også et stort antal af forruder hver eneste dag, og vi vil meget gerne hjælpe dig med din udskiftning af forrude også.

Udskiftning af forrude

Hos AutoRudemanden har alle vores montører stor erfaring, og vi står for udskiftning af alle typer forruder. Uanset om du har brug for en ny forrude til f.eks. en personbil, en traktor eller en lastbil, eller om der er tale om en forrude med eller uden elvarme, så kan vi uden tvivl klare opgaven for dig. Herudover kan vi skifte ruder på alle bilmærker, og det har absolut ingen betydning for os, om det er en helt ny eller en meget gammel bil.

Mobil kalibrering ved udskiftning af forrude

I dag har vi flere og flere biler, som bl.a. kan parkere og køre af sig selv vha. teknologi i forruden. Når der bliver foretaget et forrude-skift på sådan en bil, så skal systemet kalibreres, før bilen kan komme ud at køre igen.

Vi har vores egen kalibreringsmaskine. Derfor kan vi også tilbyde dig mobil kalibrering af forruder med kamera og sensor. Det betyder for dig, at din bil kan komme ud at køre igen med det samme, ligeså snart at ruden er hærdet.

Vores kamera og sensor-kalibreringsværktøj virker på alle bilmodeller, og sammen med et Hella Gutmann diagnosticeringsværktøj kan vi kalibrere baneskiftkamera, ACC (Adaptive Cruise Control), radar sensor og kameraer, der styrer kurvelys.

Hvis du står og skal have lavet en udskiftning af forrude, skal du altså ikke tøve med at kontakte os – vi hjælper både med autoglas til de ældre bilmodeller samt de helt nye med den nyeste teknologi.

Vælg høj kvalitet når du skal have en ny rude til bil

Når du skal have lavet en udskiftning af bilrude, er det vigtigt, at du sætter krav til bl.a. kvalitet, da sikkerhed kommer i første række i trafikken. I dag er bilruder højteknologiske, avancerede produkter, som gennemgår komplicerede fremstillingsprocesser. Derudover anvender man i de nye biler glas i større og større omfang, hvilket også er med til at gøre, at glasset spiller en stor rolle, når det kommer til høj sikkerhed.

For at sikre dig det bedste resultat, benytter vi udelukkende OEM kvalitetsruder. Det betyder, at du altid får en rude, som er af høj kvalitet, og som er OE godkendt. 

Vi får alle vores autoruder fra nogle af verdens største glasproducenter, som producerer bilglas til bilfabrikanterne. Du kan derfor være sikker på, at når du bestiller et skift af bilrude hos os, så får du en rigtig god kvalitetsrude, og reparationen bliver udført at dygtige og professionelle autorudemontører.

Med andre ord – skift bilrude og opnå sikkerhed og kvalitet.

Hvad koster en udskiftning af bilrude?

Ved et skift af bilrude kan prisen variere meget. Vores priser er afhængige af flere faktorer. F.eks. kommer det an på, hvilken bil der er tale om samt hvilket udstyr, der skal være i ruden, herunder f.eks. varme, kamera, head-up display osv. Hvis du ønsker en helt konkret pris på udskiftning af forrude, bagrude, siderude eller noget helt tredje, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Så tager vi en snak om, hvilken bil du har, samt hvilken rude, du ønsker. Herefter kan vi give dig et godt tilbud på den udskiftning af bilrude, der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os for et tilbud på skift af bilrude

Sidder du med yderligere spørgsmål omkring udskiftning af forrude eller reparation af stenslag? Så ring til os på telefon 38 40 07 40 eller skriv til vores e-mail lars@autoglasmanden.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Alternativt kan du kontakte os gennem vores kontaktformular.

Vi står for skift af bilrude og ser frem til at hjælpe dig!

14 års erfaring​

Hurtig leveringstid​

Landsdækkende service​